KEHTIVAD SOODUSKOODID

Do not save what is left after spending, but spend what is left after saving. – Warren Buffett

#sooduskood #kulutatargalt #dreamhuntermarketing

Reisiblogi - UUS!

Mine loe meie teistkordsest Rubi Platinum Spa Resort ja Crystal Centro Resort reisikogemusest.

Esimene ja teine külastus Rubi`s näiteks olid väga erinevad. Varsti saad lugeda ka meie Saksamaa-Belgia-Prantsusmaa reisi kohta. Stay tuned! Coming soon - 😛 Saksa - Hispaania - UK. Ning tulekul veel ka pikem Hispaania reis. Läheme mööda maad, räägin kõigest lähemalt.

Juuksekasv

Mina ikka ja alati räägin juustest. Kes veel ei tea, siis naudin väga oma tööd Paula juuksestuudios ning mul on alati kohustus olla oma juustega teile eeskujuks ning hea meelega jagan enda juuksenippe ka teile edasi. Soovin südamest, et saaksite nautida tervet peanahka, ihaldatud tihedamaid või pikemaid juukseid. Minu uueks ilulemmikuks on peanahaõli - DermoScalp #scalpoiling.

Kvaliteetne voodipesu

Tule ja piilu, millist voodipesu hindab ja kasutab meie pere. Näitan meie voodipesu valikut! Miks just siidist padjapüür?! Kas siidist padjapüür on tõesti hea näonahale ja juustele? Mako satiinist voodipesu? Jah, tule ja loe ning kasuta kindlasti minu sooduskoodi PAULA20, kui tellid votex.ee e-poest.

Nike esinduskauplus

Tasku keskuses asub ülilahe Nike outlet. Alles hiljuti sain aru, et Tasku keskus turundab imeliselt ja ka mina olen näitand enda storydes sellist kauplust, aga ikka on minu tutvusringkonnas inimesi, kes ei tea sellest poest midagi. Ulme! Näitame Romaniga teile selle kaupluse mõningat valikut ja lisan juurde ka hinnad. Sokid, dressid, tossud, joped, trennikad, kindad, seljakotid jne... Ja väga heade hindadega!

Oled koduotsingul?

Loosi tee uusarendus Haaslaval! Piilu kindlasti, kui Sind huvitab A-energiaklassiga ja väga hea ehituskvaliteediga eramu või paarismaja, mille krunt mahutab piisavalt mänguväljakut, batuute, terrassi ja muruplatsi ning miks mitte ka imelist kiviktaimlat, puid jms. Valmimisaeg 2024 kevad!

Manifesteerimine

Mis on manifesteerimine ning kuidas see toimib? Räägin sellest lähemalt, samuti kristallidest ning viirukitest, mida armastan põletada. Millega puhastada oma kodu või segaseid suhteid. Kuidas meelitada oma ellu kõike head ja paremat?

Mine loe blogist lähemalt. #luckygirlsyndrome

Meie köök!

Mul on nii nii nii hea meel jagada teiega meie armsa köögikese sünnilugu. Oleme boksi ostust saadik elanud ilma köögita. Nüüd on see päev käes, kus saab normaalselt kokata. 😀

Suur suur aitäh imelise köögi eest Mebilia.ee ja Merstone.ee!

Botox

Räägin teile enda Botuliintoksiini kogemusest. Minu Botoxi protseduure saab veel ühel käel kokku lugeda, aga teate kui oluline on see, et satuksid just õigesse asutusse ilusüste tegema. Mina sain väga toreda kogemuse osaliseks, Pro-Age Ilukliinikus Tartus, kuigi ma kardan väga nõelu.

Grillimine !

Jagan teiega Kamado Nordgarden keraamilise grilliga toiduvalmistamise kogemust. Muidugi lisasin siia ka mõned retseptid, nii soolast kui ka magusat. Blogipostitusest leiad ka Kaup24.ee magusa sooduskoodi, mida saad juuni kuu vältel nende e-poes kasutada. Loe ka suitsutamise kohta, mis ja kuidas.

Tervis!

Mida meie tarbime, et oleme nii erksad, ärksad ja heas tujus?! Muidugi on mul uhke öelda - kodumaiseid ekstrakte. On meil siin kodumaal ikka tublid inimesed, kes teevad asja südamega. Austan ja hindan emakest loodust, ravimtaimi. Väärt lugemine!

07.12.2022

Kingiideed

Ma tean, et jõulud on nende jaoks keeruline aeg, kellele ei meeldi kinke teha absoluutselt. Minule jälle nii meeldib rõõmu valmistada oma armsatele ja ma aitan teid! Lisan siia mõned ägedad kingiideed! Tooted valisin mugavalt Hansapost.ee ja kaup24.ee e-poodidest.

07.12.2022

8 - aastase

sünnipäev?

Kus oleks Tartus põnev pidada, kus kõik pole juba 20 korda kindlasti käinud 🙂 . Leebelt öeldes! See on juba vanus, kus tahaks põnevust ja midagi küpsemat. No meie leidsime ikka ühe korraliku kogemuse. Ma ise tulin ka koju sellises õhinas.. no tõesti see oli vägev!

28.11.22

Aeg perega

Mida teha koos lastega nii, et endal oleks ka huvitav ja lõbus? Meie soovitame Braingames mänge, need pole lihtsalt tavalised lauamängud. Tutvume blogis koos põneva viie mänguga. Braingames kaupluses leiab väga mõtlema panevaid mänge ka täiskasvanutele.

11.11.2022

Akne

Vabandust, veelkord minu kodusest ning pro-nahahooldusest. Kes pole minu naha lugu lugenud, siis keri veidi allapoole blogis ja palun loe.

10.11.2022

Elisa Huub

Toob teieni ühe väga väga ägeda seriaali! Jagan teile ka sooduskoodi! Ps. Kasuta kindlasti, sest Huubist leiad palju muudki. #loveisland

09.11.2022

Uusarendus

Mind on alati kinnisvara lummanud. Unistan isegi suurest kinnisvaraportfellist. Tulge piiluma, mida ägedat pakub Borg Kinnisvara

31.12.2021

2021/2022

Vaheta see aasta ja energia kogu täiega ka enda sees ja enda ümber!

#happynewyear #newme #growth

20.12.2021

SOODUSKOODID

Do not save what is left after spending, but spend what is left after saving. – Warren Buffett

#sooduskood

NEW DECO IDEAS

Bedding from Shein

Ma olen väga väga rahul, meeletult pehme materjal. Nii siidine.. Kusjuures pesin 40 kraadiga ja panin kuivatisse kogu täiega. Tuli samasugusena välja ka sealt.

Tellisin ka ühe tumedama marble efektiga voodipesu, aga too materjal on palju tugevam ja selline veidi kõva. Pole toda veel omal nahal ära proovinud. See hele on küll lemmik. Seega - vaadake materjale ka! Muidu tellite vakstu endale kogemata :D!

2021

Parim juuksehooldus!

Mis on minu juuksed niiiiii pikaks kasvatanud!?

Loe ja saad teada!


Ps! Artiklist leiad ka SOODUSKOODI!


FOTO - Art by Paulal

#artbypaulal

2021

Teekond ilusa näonahani!

Kirjutan teile veidike oma näonaha teekonnast. Märksõna.. tugev märksõna on AKNE, STRESS ning PIIMATOOTED!

Vaatame tagasi.. ja mitte ainult eelmisele aastale vaid lähme tagasi aastasse 2017.

No Sa vaata seda pilti (enne pilti - selle leiad, kui vajutad loe edasi nuppu)!

Ole hea ja võta esmalt istet..

2021

Positiivne podcast!

Puudu on tihti ikka päikesest ja positiivsest ellusuhtumisest! Paula positiivne podcast on sündinud väga positiivses võtmes! Tutvustan teile väga lahedaid säravaid inimesi,kohti, teenuseid või tooteid!

Kuula ja oled kindlasti midagi võitnud, motiveeritud, ehk isegi tuleb väike muie näole.. Kuula minu podcasti pika sõidu ajal, kodu koristades, süüa tehes, autot remontides, last jalutades.. Kus iganes!


Järgi saad kuulata episoode selliste vahvate inimestega nagu:

Astropsühholoog Anastassija Truss

Margus Vaher

Janne Saar

Peter Paxx

Chanet Siret Simonen

Aljona Gorbatškova

Stina Serglov


Lisaks saad kuulata hästi lühikest episoodi Mercedes Benz tuliuue GLA sõidukogemuse kohta!

Tulekul! Škoda episood!

KOKANURK

MIDA SÜÜA TEHA?!

Mine ammuta ideid! Lisan jooksvalt oma põhilisi retsepte, mida näete minu Instagrami konto storydest ning mis ajavad suu vesistama.

FOTO- Rein Leib Photography

MAIASMOKKADELE

Hõrgud kaneelirullid?!

Ise tehtud soolakaramelliga!

Mine vaata retsepte!!

FOTO- Paula Lill

etEstonian